KWALITEIT
IN VOETZORG

WIJ HELPEN JE ZONDER PIJN LOPEN EN STAAN

Update: 17 december

Coronavirus en onze dienstverlening

Podotherapie Eindhoven heeft haar dienstverlening aangepast en onderstaande maatregelen genomen conform de richtlijnen van het RIVM:
kan ik een afspraak maken?
Jazeker, al onze locaties zijn geopend! Je kunt ons bereiken op 040 – 246 12 60 voor het maken van een afspraak. We zullen je wel wat extra vragen stellen over je gezondheid.
Ik heb een afspraak, gaat die door?
Zo lang je geen bericht van ons hebt ontvangen, kun je ervan uitgaan dat je afspraak doorgaat. Ben je verkouden, hoest je, heb je koorts of last van benauwdheid? Dan vragen wij je om niet naar het gezondheidscentrum te komen. Neem in dit geval even contact met ons op om te overleggen of de afspraak uitgesteld kan worden. In sommige gevallen kan de afspraak ook telefonisch plaatsvinden.
veiligheid
  • De afspraken worden ruim gepland, er zijn dan zo min mogelijk mensen tegelijkertijd in het gebouw. Kom liefst alleen naar je afspraak en kom niet te vroeg; enkele minuten van tevoren is voldoende.
  • Tijdens je onderzoek of behandeling draagt de podotherapeut, net als voorheen, een neusmondmasker en handschoenen. Bij binnenkomst in het gezondheidscentrum moet een mondmasker worden gedragen en kunt u uw handen desinfecteren.
  • Na afloop van een afspraak wordt er volgens protocol gereinigd, gedesinfecteerd en gesteriliseerd. Binnen Podotherapie Eindhoven wordt de richtlijn gevolgd voor hygiëne en infectiepreventie zoals die geldt binnen de gezondheidscentra waarbinnen wij zijn gevestigd. Hierdoor zijn wij steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken.
ik heb nieuwe inlegzolen nodig, moet ik een afspraak maken?

Nee, dit is niet altijd nodig. Het is mogelijk om nieuwe of een extra paar inlegzolen te bestellen zonder fysiek contact met de podotherapeut. Neem hiervoor contact met ons op. Indien gewenst kan één van onze podotherapeuten je te woord staan.

Ik heb vragen over het coronavirus. Waar kan ik terecht?

Voor alle actuele informatie over het coronavirus verwijzen we je naar de website van het RIVM. Ook kun je terecht bij het landelijk publieksinformatienummer: 0800 – 1351.

Maak kennis met onze podotherapeuten

Lees verder
schild kwaliteit en service

“Zeer tevreden over deze praktijk, heel klantgericht. De pijn in mijn tenen was snel verdwenen en ik kan nu weer lekker wandelen zonder pijn. Echt een aanrader!”

C. JANSSEN • EINDHOVEN

“Ilse legt alles rustig uit en weet goed waar ze mee bezig is. Ilse is echt een toppertje, ben erg tevreden over haar.”

E. DE MAN • NUENEN