OVER PODOTHERAPIE EINDHOVEN

PODOTHERAPEUT EN SPORTPODOTHERAPEUT

Ilse van den Boogaard, podotherapeut

“Als podotherapeut zorg ik onder de naam Podotherapie Eindhoven al meer dan 25 jaar dat mensen kunnen lopen en staan zonder pijn. Na de algemene hbo-opleiding podotherapie, heb ik me gespecialiseerd in sportpodotherapie, het vervaardigen van 3D-inlegzolen en het op maat maken van slippers en sandalen. Ik werk vanuit gezondheidscentra omdat ik zo laagdrempelig kan samenwerken met fysiotherapeuten, pedicures, praktijkondersteuners en huisartsen. Vanzelfsprekend voldoe ik aan alle wettelijke kwaliteitseisen. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.”

AGB-code: 26000031
NVvP-lid: 10028
KP-register: 39900990796

Kwaliteit voor je voeten

Podotherapie Eindhoven werkt volgens de laatste inzichten en zet geavanceerde technieken in om kwalitatief hoogwaardige voetzorg te bieden.

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

logo nvvp

De Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) bewaakt namens de bijna 1.000 aangesloten leden de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep.

Kwaliteitsregister Paramedici

logo kp

De stichting Kwaliteitsregister Paramedici (KP) is een onafhankelijke netwerkorganisatie waarin de paramedische beroepsgroepen samenwerken.

Praktijkkeurmerk

Het Praktijkkeurmerk staat borg voor het kwaliteitsbeleid van de podotherapiepraktijk en wordt verleend aan podotherapiepraktijken die voldoen aan strenge voorwaarden op het gebied van hygiƫne, infectiepreventie en statusvoering.

Podotherapeut of podoloog?