KWALITEIT
IN VOETZORG

ZONDER PIJN LOPEN EN STAAN? PODOTHERAPIE EINDHOVEN HELPT!

Kwaliteit voor je voeten

Podotherapie Eindhoven werkt. Ik zet de laatste inzichten en geavanceerde technieken in om voor jouw voeten te zorgen. Vanzelfsprekend voldoe ik als podotherapeut aan alle wettelijke kwaliteitseisen. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten, geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en ik mag het Praktijkkeurmerk voeren.

Specialist in de voetzorg

Podotherapie Eindhoven zorgt voor jouw voeten en helpt je bij het verbeteren van je houding en looppatroon.

Om goed te herstellen moet je niet alleen symptomen bestrijden, maar juist de oorzaak aanpakken.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Hoe werkt Podotherapie Eindhoven?

1. Onderzoek
Podotherapie Eindhoven neemt de tijd voor je. Bij het eerste onderzoek bespreken we samen de klachten en doen we altijd een uitgebreid onderzoek.  Zo’n eerste onderzoek neemt ongeveer een uur in beslag. Om de oorzaak van jouw klachten te achterhalen kijk ik niet alleen naar je voeten, maar beoordeel ik de hele beweegketen.
2. Behandeling
Aan de hand van het onderzoek en je hulpvraag, stel ik een plan van aanpak voor. De behandeling stem ik zo goed mogelijk af op jouw dagelijks leven, sport en werk. Als dat nodig is, behandel ik je samen met andere zorgverleners binnen de gezondheidscentra waarin ik actief ben.
3. Controle
Als ik jouw therapie voor je heb gemaakt, plan ik gelijk een controle-afspraak met je. Zo weten we zeker dat jouw herstel naar tevredenheid verloopt.
kwaliteit
Mijn podotherapeutische behandelingen steunen op de laatste inzichten en meest geavanceerde technieken. Ik voldoe aan alle wettelijke kwaliteitseisen, ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.
Geen verwijzing? Geen probleem!
Je hebt geen verwijsbrief nodig. Ik ben gecertificeerd voor Directe Toegankelijkheid Podotherapie. Je kunt daarom zonder verwijzing een afspraak met mij maken.

Maak kennis met Ilse van den Boogaard

schild kwaliteit en service

“Zeer tevreden over deze praktijk, heel klantgericht. De pijn in mijn tenen was snel verdwenen en ik kan nu weer lekker wandelen zonder pijn. Echt een aanrader!”

C. JANSSEN • EINDHOVEN

“Ilse legt alles rustig uit en weet goed waar ze mee bezig is. Ilse is echt een toppertje, ben erg tevreden over haar.”

E. DE MAN • NUENEN